Beginnersfouten

Het was te verwachten: bij plaid #4 was het wolassortiment van de Zeeman niet meer toereikend. Mijn collegaatje – ze heeft dan ook een specifieke smaak – bestelde haar wol online en liet het bij mij bezorgen.

Vacuüm verpakt zag het er veelbelovend uit. Eenmaal thuis en uitgeknipt zag ik pas hoe klein de wol was…

Hoewel ik nog heb geprobeerd er iets van te maken, heb ik na avonden vol frustratie, eigenwijs doorgaan en vier verschillende steken de haaknaald erbij neergelegd. Dit was niet de juiste wol voor een plaid.

Een ezel stoot zich geen twee maal aan dezelfde steen. Met die gedachte ging ik opnieuw voor een aankoop online. De Zeeman en HEMA hebben nu eenmaal niet altijd de kleuren die ik nodig heb. Nadat ik goed naar de stof had gekeken, durfde ik opnieuw te bestellen. Dit zou goed gaan…

Vandaag kwamen ze binnen: 4 bollen voor 10 euro. Het resultaat zie je hieronder…. Ik ga nog eens goed nadenken over mijn volgende woladresje…

Gepubliceerd door Zess

Met haken heb ik mijn nieuwe passie ontdekt. Er gaat geen week voorbij dat ik niet druk aan de haak ben. Ik haak graag in opdracht voor andere mensen en leer steeds meer bij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: