Baby Blanket Julan

Toen ik hoorde dat mijn beste vriendin zwanger was, wist ik meteen dat ik iets heel speciaals wilde haken. YouTube bood weer uitkomst. Er staan zoveel leuke filmpjes online die mij inspireren! Al snel ben ik losse granny squares gaan maken.

Ik had een bloempatroon gezien waar ik helemaal weg van was. Tegelijkertijd viel mijn oog ook op het patroon van een driedimensionaal hartje. Uiteindelijk heb ik alles tot één geheel samengebracht in een unieke baby blanket.

Hoewel ik heel fanatiek aan de haak ben geslagen, heeft het project uiteindelijk maanden in beslag genomen. Ik heb blokjes gehaakt tijdens een weekendje weg in Groningen, ik heb in de trein draadjes weggewerkt na kleurwissels, en op de bank met de tablet op schoot avonden tutorials bekeken over de perfecte manier om losse grannies samen te voegen…

Het uiteindelijke resultaat mag er echter zijn. Ik ben supertrots op deze deken. Er zullen wat schoonheidsfoutjes te vinden zijn, maar ik weet dat iedere steek met liefde is gemaakt. Voor mijn allerbeste vriendin. Maar boven alles voor Julan, toen zo enorm welkom en nu nog steeds zo geliefd.

Advertentie

Gepubliceerd door Zess

Met haken heb ik mijn nieuwe passie ontdekt. Er gaat geen week voorbij dat ik niet druk aan de haak ben. Ik haak graag in opdracht voor andere mensen en leer steeds meer bij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: