Baby’s

De allerkleinsten die pas op deze wereld komen kijken, willen we welkom heten. Tijdens de kraamtijd komen we langs met een cadeautje. Maar wat neem je mee? Zess denkt met je mee. Want ik haak voor alle budgetten. En iets dat ik op bestelling haak, is zeker uniek en waardevol!

Handgehaakte babyslofjes

Sinds 2019 is er een nieuwe toevoeging aan het Zess assortiment: babyslofjes en laarsjes, uiteraard met de hand gehaakt. De slofjes en laarsjes zijn in verschillende groottes en kleuren te bestellen. Vul het contactformulier hier in voor vragen of om een opdracht te plaatsen.

Prijs: vanaf 10 euro.

Levertijd: 2 weken.

Baby cadeau’s

Wil je meer dan een setje slofjes? Een bestelling van de slofjes kan worden uitgebreid met een vestje, jurkje en/of mutsje. We kunnen het pakket zo uitgebreid maken als je wil, eventueel ook zonder slofjes. Liever iets totaal anders? Ook een sjaal, mandje, bijtring of knuffel behoort tot de mogelijkheden. Bekijk hieronder enkele voorbeelden.

Prijs: vanaf 20 euro.

Levertijd: 4 weken.

Blanket

Echt een uniek cadeau geven dat indruk maakt? Ik haak ook babyblankets, een deken voor in de wieg of in de wandelwagen. Kleur en patroon uiteraard zelf samen te stellen.

Prijs: op aanvraag.

Levertijd: 2 maanden.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: