Woondekens

In de tijd dat we massaal aan het bingewatchen zijn geslagen, komen we in iedere woonwinkel de zogeheten woondekens of plaids tegen. Er is keuze genoeg, zowel in kleur als materiaal.

Maar er gaat natuurlijk niets boven een handgemaakte woondeken. Eentje die precies op maat is gemaakt, lang genoeg om helemaal onder te verdwijnen. Precies passend voor jou of om er samen met je partner onder te spoonen. In de kleur die precies voor je interieur is gemaakt. In een bijzondere steek waar vrienden en familie naar vragen. Dat ene randje net in een andere kleur. Of dat patroon in die grote vlakken. Wat een unieke deken!

En van die deken is er maar één. Want die is speciaal voor jou en in opdracht van jou gehaakt. Gemaakt volgens jou wensen.

Onderstaand enkele voorbeelden:

Uni Basket blanket

Een dichte, opeengehaakte deken met een prachtige reliëfsteek. De mandensteek is in verschillende breedtes te haken. Deze plaid is gemaakt in opdracht, waarbij de kleurenkeuze is gebaseerd op interieurfoto’s.


Klik voor meer over de Uni Basket blanket

Mixed Granny blanket

Een losgehaakte deken die luchtig valt en niet te warm is. Ideaal voor tijdens de warmere dagen of als de zomeravonden wat afkoelen.


Klik voor meer over de Mixed Granny blanket

Striped Waffle blanket

Met de wafelsteek is deze plaid alleen al heerlijk om te zien. De kleine vierkantjes zorgen voor een diep reliëf en een warme deken. Deze gestreepte variant is gemaakt in opdracht met kleurkeuzes aangepast op het toekomstig interieur.

Klik voor meer over de Striped Waffle blanket
Advertenties